Räddningen är här!

Många har längtat efter en ny laktosfri mjölk från Norrlands mjölkbönder. Nu är de äntligen här, inte bara en utan fyra välsmakande nyheter: Lätt- och Mellanmjölk, Mjölk 3% samt Ekologisk Mellanmjölk.

Därmed kan även du som vill ha laktosfri mjölk välja det bästa, både för smaklökarna och vårt älskade Norrland.

Tillsammans gör vi gott!

Laktosfri Lättmjölk - Laktosfri Ekologisk Mellanmjölk - Laktosfri Mellammjölk - Laktosfri Mjölk

Framtagen av och för norrlänningar

Vår nya laktosfria mjölk kommer i fyra varianter: Lätt- och Mellanmjölk, Mjölk 3% samt Ekologisk Mellanmjölk. För att få fram en så god mjölk som möjligt tog vi hjälp av er norrlänningar. Vi arrangerade två stora provsmakningar, en i Luleå och en i Umeå. Allt för att ge så många som möjligt chansen att tycka till. Stort tack till alla er som deltog!

Bäst i smaktest

Vid provsmakningen gjorde vi även ett smaktest. Deltagarna fick testa tre varianter av vår nya laktosfria Mellanmjölk, samt motsvarande produkt hos marknadsledaren. Testet visade att hela 83 % föredrog vår Mellanmjölk. Därmed kan vi stolt konstatera att vår laktosfria Mellanmjölk är bäst i smaktest när norrlänningarna sagt sitt. Och med den nya goda smaken är vi övertygade om att även vår laktosfria Lättmjölk och Mjölk 3% kommer att bli nya favoriter i Norrlands mjölkhyllor.

Läs mer om våra laktosfria produkter